VARSTVO PODATKOV

NIKAL d.o.o.

Pri našem poslovanju spoštujemo vašo zasebnost, zato obdelujemo osebne podatke, katere ste nam zaupali, z veliko skrbnostjo. S to izjavo dajete soglasje za uporabo vaših osebnih podatkov za potrebe knjigovodstva, statistike in uporabo izključno v informativni namen znotraj podjetja. Soglasje lahko kadarkoli prekličete in preklic stopi takoj v veljavo. Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo za izpolnjevanje naročil, prevoza in za plačila. Hkrati prejete podatke uporabljamo za komunikacijo z vami, za naročila, izvajanje storitev ipd. Vaše podatke bomo redno posodabljali in vas obveščali o izdelkih in storitvah, ki bi lahko bile za vas zanimive. Zbiramo podatke, katere nam zaupate med postopkom prijave na naši spletni strani ali pri naročilu storitve. Prav tako so zajeti podatki, ki jih prejmemo preko elektronske pošte. V kolikor se odločite, da nam vseh podatkov ne boste zaupali se lahko zgodi, da nekaterih funkcij na naši spletni strani ne bo možno uporabljati ali da vam ne bomo mogli nuditi popolne storitve.

Spletna stran

Kot na večini spletnih strani, se uporabljajo t.i. piškotki (angl. cookies), tudi ko obiščete stran www.nikal.si. Ko obiščete našo spletno stran, se na vaš računalnik namesti kolaček, ki pa ne zbira osebnih podatkov, kot se npr. vaše ime ali naslov. Kolaček npr. omogoča uporabo košarice ter tako olajša nakup. S pomočjo piškotkov se avtomatsko registrirajo določeni tehnični podatki, kot so npr. IP naslov in spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

E-mail komunikacija

Informacije, ki jih posredujete, se uporabljajo za komuniciranje z vami preko elektronskega sporočila. V nekaterih primerih pošljemo elektronsko sporočilo za potrditev o prejemu. Ta potrditev prejema elektronskega sporočila, bo po prebranem sporočilu, samodejno poslana na naš elektronski naslov, v kolikor vaš računalnik to funkcijo podpira.

 

Zaščita vaših podatkov

Veliko pozornosti namenjamo varovanju osebnih podatkov, saj se zavedamo njegovega velikega pomena. Tako smo sprejeli ukrepe za zaščito podatkov pred nepooblaščenim dostopom ali uporabo s strani nepooblaščenih oseb. Za zaščito zato uporabljamo šifriran prenos podatkov in druge varnostne ukrepe.