Turistična agencija NIKAL d.o.o.

 

Turistična agencija Nikal d.o.o je bila ustanovljena leta 2011 in od vsega začetka je je vodilna agencija pri organizaciji potovanj v Turčijo.

 

Je del skupine Nikal Travel Group B.V., s sedežem v Rotterdamu na Nizozemskem, katero sestavljajo podružnice v Sloveniji, na Hrvaškem, Češkem, Slovaškem in v Estoniji.

 

Turistična agencija Nikal organizira zanimiva potovanja po številnih svetovnih destinacijah, pri tem pa posveča posebno pozornost najvišji kakovosti, vrhunskim hotelom in skrbjo za stranke.

 

Lastni čarterski poleti iz Ljubljane omogočajo enostaven in udoben prevoz. Do bolj oddaljenih destinacij pa potujemo s priznanimi letalskimi družbami (Turkish Airlines, Emirates, Lufthansa, Air Transat…) iz Ljubljane in iz Zagreba.

 

Zanesljivi transferji s sodobnimi in klimatiziranimi avtobusi v državah vašega potovanja zagotavljajo, da se program potovanja odvija sproščeno in udobno.

 

Naši izkušeni vodniki v sodelovanju z uveljavljenimi lokalnimi agencijami organizirajo še dodatne zanimive izlete na samih destinacijah za tiste, ki bi želeli doživeti še več.

 

Po naših cenah si potovanje lahko privošči vsakdo!

 

Zahvaljujoč dolgoletnemu sodelovanju z našimi partnerji, smo zagotovili neprekosljivo razmerje med ceno in kakovostjo. Če nas še ne poznate, nas preizkusite.

 

Zagotovite si vaše sanjsko potovanje in nam dovolite, da vas razvajamo.

 

Prijeten dopust in nepozabno potovanje vam želi

 

ekipa agencije Nikal

Nikal d.o.o.

Zagrebška cesta 40A

2000 Maribor

Slovenija / EU

 

Tel: +386 2 33 00 390

Fax: +386 2 33 00 399

E-mail: info@nikal.si

 

Matična številka: 3955079000

Davčna številka: SI 90726367

 

Transakcijski račun: SI56 0451 5000 3191 614 pri Nova KBM d.d.

 

Licenca: Nikal d.o.o. ima veljavni licenci GZS za opravljanje dejavnosti organizacije potovanj št. 10903/1 ter prodaje turističnih aranžmajev št. 10903/2.

 

Registracija: Okrožno sodišče v Mariboru, vpis št. 2011/14433

 

Osnovni kapital: 50.000 EUR

 

Direktor podjetja: Saša Barbir

 

Delovni čas:

ponedeljek-petek  8:00-16:00

Pravne opombe

Odgovornost za vsebino:

Vsebino naših spletnih strani pripravljamo skrbno in si prizadevamo svojim uporabnikom omogočiti preverjene in pravilne podatke, vendar ne prevzamemo odgovornosti za njihovo pravilnost in/ali popolnost. V kolikor med koriščenjem spletnih strani opazite nepopolno ali nepravilno vsebino Vas prosimo, da nam le to sporočite na naš elektronski naslov: info@nikal.si. Za občasno nedostopnost naših spletnih strani ne odgovarjamo. Prav tako ne obstaja jamstvo za neprekinjeno dostopnost spletnim stranem, odgovornost za nedostopnost spletnim stranem ali odgovornost za zmožnost izgube podatkov. Odgovornosti za izgubo podatkov ali škode nastale na strojni in programski opremi, ki lahko nastane ob prenosu podatkov s spletnih strani, ne prevzamemo.

Odgovornost za povezave (link):

Naše spletne strani vsebujejo povezave (linke) na eksterne spletne strani zunanjih virov na katere nimamo nikakršnega vpliva. Tako ne odgovarjamo za vsebino zunanjega vira podatkov, do katerih lahko vodijo povezave na naših straneh. Prav tako ne dajemo informacij o načinu in pogojih koriščenja vsebine zunanjih informacijskih virov. Za te informacije se obrnite direktno na lastnika avtorskih pravic teh vsebin. Agencija Nikal d.o.o. ne prevzame nobene odgovornosti za posledice, ki bi lahko nastale ob obisku zunanjih informacijskih virov.

Avtorske pravice: 

Material in delo na teh spletnih straneh je ustvarjeno s strani lastnika spletnih strani in so predmet slovenske zakonodaje o avtorskih pravicah. Vsi materiali tretjih oseb, ki se nahajajo na spletnih straneh, so tako tudi označeni. Razmnoževanje, prepisovanje, distribucija ali kakšna druga oblika obdelave podatkov izven okvirov avtorskih pravic, zahteva pismen pristanek zadevnega avtorja ali ustvarjalca. Nalaganje in kopiranje spletnih strani je dovoljeno samo za osebno, nekomercialno uporabo. Lastnik spletnih strani spoštuje avtorske pravice drugih, uporablja svoje lastno delo ali delo prostih licenc.

Zaščita osebnih podatkov:

V kolikor je potrebno zaradi povpraševanja, rezervacije ali prijave na e-novice, se zbiranje podatkov opravlja prostovoljno na način, da jih obiskovalec spletnih strani vpiše sam. Povsod kjer je mogoče, se ponudbe in storitve uporabljajo brez vnosa osebnih podatkov. Kadar je identiteta obiskovalca / pošiljatelja znana, se njegovi podatki uporabljajo samo za namen, za kateri jih je obiskovalec / pošiljatelj posredoval. Kljub temu se mora obiskovalec, ki osebne podatke pošilja po elektronskih medijih, zavedati omejitev moderne informacijsko-komunikacijske tehnologije in vprašanja varnosti in zaščite zaupnosti osebnih podatkov. Da bi skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje osebnih podatkov, ki jih določa Pravilnik o varstvu osebnih podatkov skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Izrecno nasprotujemo uporabi informacij o podjetju, objavljenih v kontaktnih podatkih, za namen pošiljanja oglaševalskega in informativnega gradiva, za katerega ni bila podana izrecna zahteva in pridobljeno dovoljenje. Lastnik spletne strani si pridržuje pravico, da sproži sodne postopke v primeru nepooblaščenega pošiljanja oglaševalskega materiala, npr. v obliki neželene elektronske pošte.