POČITNICE NA SEJŠELIH - Hotel Coral Strand****

Destinacija: 

Cena od:

Število dni: 

Sejšeli

2.250 EUR

10

 

POČITNICE NA SEJŠELIH

17.11. – 26.11.2022

HOTEL CORAL STRAND****

Eksotične počitnice na rajskem otoku čudovitih plaž in sinje modrih lagun. Nastanitev v hotelu ob znameniti plaži Beau Vallon, vključen ogled prestolnice Victoria.

1. dan: Zbor potnikov ob 17.45 na letališču v Ljubljani. Polet letala Turkish Airlines ob 19.50 proti Istanbulu, kjer bo pristanek ob 00.05.

2. dan: Prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet ob 02.10. Predvidoma ob 11.00 dopoldan po lokalnem času sledi pristanek na SEJŠELIH na osrednjem otoku MAHE. Organiziran transfer na severni del otoka do čudovitega zaliva BEAU VALLON do hotela Coral Strand**** (na željo možna tudi nastanitev v prestižnem hotelu Savoy*****). Namestitev, čas za prvo spoznavanje okolice in kopanje. Nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje, sončenje na plaži, sprehod ob zalivu Beau Vallon, različne aktivnosti po želji. Nočitev v hotelu.

4. dan: Po zajtrku organiziran izlet z našim vodnikom (prevoz z lokalnimi avtobusi) v otoško prestolnico VICTORIA. Ogled središča mesta z mestno hišo, urnim stolpom, anglikansko in katoliško cerkvijo ter hindujskim templjem. Nekaj prostega časa v vrvežu na tamkajšnji tržnici oz. za manjše nakupe. Nato peš do urejenega botaničnega vrta z rastlinami, značilnimi za ta del sveta. Posebnost so kokosove palme Coco de Mer in orjaške želve. Vrnitev v hotel in prosto popoldne za kopanje. Nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni krožni izlet po otoku (do prestolnice Victoria ob vzhodni obali do mesteca Anse Royale, nato na najjužnejši del otoka do čudovite plaže Anse Intendance, postanek ob zahodni obali pri Petite Anse in vrnitev preko nacionalnega parka Morne; postanki na najlepših otoških plažah in ogled nekaterih znamenitosti ob poti; vključeno kosilo). Nočitev v hotelu.

6. dan: Zajtrk in prost dan za kopanje. Po želji celodnevni izlet s hitrimi ladjami na otoka Praslin in La Digue (vožnja v pristanišče in plovba na otok Praslin, znan po čudovitih plažah in narodnem parku Valle de Mai z več tisoč kokosovimi palmami; plovba na otok La Dique, kjer še vedno živijo na tradicionalni način, brez avtomobilov; kosilo vključeno). Nočitev v hotelu.

7.–8. dan: Zajtrki v hotelu. Prosta dneva za kopanje in druge aktivnosti po želji in dogovoru.

9. dan: Zajtrk in predvidoma še cel dan prosto za zadnje nakupe in kopanje. Pozno popoldan slovo od hotela in transfer na letališče. Polet letala družbe Turkish Airlines proti Istanbulu ob 23.15 zvečer.

10. dan: Zgodnji jutranji pristanek v Istanbulu in takojšen prestop na drugo letalo. Nadaljevalni polet proti Ljubljani ob 08.25, kjer bo letalo pristalo predvidoma ob 08.45 po lokalnom času. Zaključek potovanja.

CENA:
2.250 EUR pri najmanj 25 potnikih
2.350 EUR pri najmanj 15 potnikih
2.490 EUR pri najmanj 10 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalske polete Ljubljana-Istanbul-Sejšeli in nazaj Sejšeli-Istanbul-Ljubljana, vse letališke takse, 7 x nočitev v zajtrkom v hotel Coral Strand**** v standardnih sobah s pogledom na morje 1/2 TWC, organiziran transfer z letališča do hotela in nazaj na Sejšelih, ogled prestolnice Victoria z našim vodnikom (vključena vstopnina za botanični vrt), spremstvo slovenskega vodnika ves čas potovanja, celotna organizacija.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 690 EUR,
- za polpenzion = 210 EUR/osebo (7 večerij),
- za celodnevni izlet po otoku Mahe (vključeno kosilo) = 90 EUR/osebo,
- za celodnevni izlet z ladjo na znamenita otoka Praislin in La Dique (vključeno kosilo) = 220 EUR,
- za namestitev v bližnjem prestižnem hotelu Savoy***** (namesto v hotelu Coral Strand) = 520 EUR/osebo v sobi 1/2 TWC-morska stran (razlika v doplačilu za sobo 1/1 znaša 390 EUR), doplačilo za polpenzion v hotelu Savoy = 385 EUR/osebo (7 večerij)
- za povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja do letališča Ljubljana = 39 EUR/osebo,

OBVEZNO DOPLAČILO:
- prijavnina = 20 EUR na rezervacijo

MOŽNI POPUSTI (ob razpoložljivosti ustreznega tipa sob):
- za otroka do 12. leta v sobi skupaj z dvema odraslima (1 ali 2 otroka) = -20%,
- za otroka od 12. do 15. leta v sobi z dvema odraslima = -10%,
- za tretjo odraslo osebo v sobi = -5%.

OPOMBE:
- letalski prevoznik si pridržuje pravico spremeniti vozni red poletov, zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in eventualno tudi datum odhoda za kak dan.
- ob prijavi je treba oddati kopijo potnega lista, katerega veljavnost mora biti še najmanj 6 mesecev od dneva zaključka potovanja.

Odgovorni organizator: Sajko d.o.o.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.