KRIŽARJENJE PO JADRANU - NAJLEPŠI OTOKI JADRANA

Destinacija: 

Cena od:

Število nočitev/dni: 

Hrvaška
799 EUR

7 / 8

Križarjenje po Jadranu – najlepši otoki Jadrana

Šolta - Hvar - Vis - Biševo - Korčula - Lastovo - Brač

Odkrite najbolj skrite skrivnosti Jadrana, njegove luke, zalive, presenetljive plaže. Preživite dopust na leseni barki in križarite po Jadranu spoznavajoč hrvaške top destinacije. Vaše križarjenje po Jadranu in otokih bo zahvaljujoč njihovi naravni lepoti nepozabno. Izkušena ladijska posadka skrbi za varno plovbo in dobro gostinsko ponudbo.

Program:

1. dan: SPLIT (okolica) – ŠOLTA
Zbor vseh udeležencev v Splitu oz. bližnji okolici. Sledi vkrcanje na ladjo ter plovba proti Šolti. Preden se bomo zasidrali v mesto bomo naredili še postanek v lepem zalivu za skok v morje. Večerja in nočitev v Stomorski. (nočitev, večerja)

2. dan: ŠOLTA – HVAR
Po zajtrku začetek plovbe proti Hvaru. Med samo plovbo bo dovolj časa za kopanje. Zasidrali se bomo v lepem zalivu, kjer bomo imeli tudi kosilo. Popoldan sledi nadaljevanje plovbe proti živahnemu mestu Hvar, ki je vreden ogleda. Nočitev v Hvaru. (nočitev, zajtrk, kosilo)

3. dan: HVAR – VIS
Po jutranji kavici omo zapustili mesto Hvar. Osvežitev v morju si bomo privoščili v enem izmed najlepših zalivov na ˝Paklenih otokih˝. Sledilo bo nadaljevanje plovbe proti Visu, do mesta Vis. (nočitev, zajtrk, kosilo)

4. dan: VIS - BIŠEVO - VELA LUKA
Dan bomo začeli s plovbo do otoka Biševo in ogledom znamenite ˝modre špilje˝ Po končanem ogledu bo sledilo nadaljevanje plovbe proti Korčuli, do mesta Oliverja Dragojevića - Vele Luke, kjer bomo tudi prenočili. (nočitev, zajtrk, kosilo)

5. dan: VELA LUKA – LASTOVO
Po zajtrku še nekaj prostega časa za ogled tržnice v bližini. Sledi plovba po južni obali Korčule proti otoku Lastovo, ki spada med najbolj zelene otoke in je redko poseljen. Tudi danes bo kopanje v prelepem zalivu. Nočitev na Lastovu. (nočitev, zajtrk, kosilo)

6. dan: LASTOVO – KORČULA
Dan bomo začeli s plovbo proti otoku Korčula. V morju se boo osvežili v enem izmed zalivov pred mestom Korčula, katerega si bomo tudi ogledali. Večer pa lahko izkoristite tudi za raziskovanje številnih restavracij, lokalov in trgovin v mestu. Nočitev v Korčuli. (nočitev, zajtrk, kosilo)

7. dan: KORČULA – PUČIŠĆA
Dopoldanska plovba mimo Hvara proti Braču. Na poti bo nekaj postankov za osvežitev v morju, prenočili pa bomo v slikovitem mestu Pučišća, kjer je lahko kupite tudi izdelke iz bračkega kamna. (nočitev, zajtrk, kosilo)

8. dan: PUČIŠĆA - SPLIT (okolica)
Po zajtrku plovba do mesta izkrcanja. Slovo od posadke in odhod proti domu. (zajtrk)

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa zaradi možnih posebnih vremenskih razmer.
Namestitev na ladji PREMIUM kategorije. Vsaka dvoposteljna kabina ima tuš/wc in klimo.

TERMINI IN CENA:
27.07.-03.08.2024 – od 799 EUR
Termin in cena na povpraševanje.

CENA VKLJUČUJE:
7 polpenzionov (zajtrk in kosilo (prvi dan večerja) na ladji), pijača dobrodošlice, namestitev na ladji v dvoposteljnih kabinah, vse kabine tuš/WC, vključno s posteljnino in brisačami, slovenskega predstavnika na ladji

DOPLAČILA:
luške in turistične pristojbine 45 € (na licu mesta), prijavnina 20 € na rezervacijo

MOŽNA DOPLAČILA:
enoposteljna kabina 250 €, kabina na zgornji palubi 60 €, vstopnine na poti,

OPOMBE:
lasten prevoz - uredimo ugodno parkiranje (cca 40€ za ves teden), možnost doplačila za organiziran prevoz (cca 120€ na osebo; min. 6 oseb)

Najmanjše število oseb za izvedbo potovanja: 30

Odgovorni organizator: KLANB d.o.o.