KANARSKI OTOKI-GRAN CANARIA IN TENERIFE

Destinacija: 

Kraj:

Cena od:

Število nočitev: 

Španija

Kanarski otoki

995 EUR

6KANARSKI OTOKI-GRAN CANARIA IN TENERIFE
25.09.-01.10.2021

Obiščite največja in najbolj znana izmed Kanarskih otokov: Gran Canario in Tenerife. Ogled vseh največjih znamenitosti, čas tudi za krajšo za sprostitev!

1. dan: Jutranji transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane do letališča v Benetkah. Ob 12.05 polet z letalsko družbo Iberia v Madrid. Prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet proti Kanarskim otokom. Pristanek na otoku GRAN CANARIA predvidoma ob 18.35. Sledi transfer v enega izmed letoviških krajev na otoku, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni izlet po »majhnem kontinentu«, kot otok GRAN CANARIA pogosto imenujejo. Vožnja po slikoviti pokrajini: od peščenih sipin do nasadov banan, bujne tropske poraščenosti v notranjosti in skalnatih pobočjih, ki se ponekod spuščajo v morje. V notranjosti otoka obisk tipičnih vasic. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku vožnja v LAS PALMAS in krajši ogled otoške prestolnice. Sledi odhod v pristanišče in plovba s trajektom na otok TENERIFE. Po izkrcanju, najprej panoramska vožnja skozi glavno mesto SANTA CRUZ DE TENERIFE, - nato prihod v enega izmed letoviških krajev na otoku, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

4. dan: Po zajtrku celodnevni izlet po otoku. Najprej mimo plaže La Arena do klifov LOS GIGANTES. Ogled pol tisočletja stare vasice ERJOS. Nadaljevanje do razgledišča EL TANQUE in čudovit razgled na vasico Garachico, ki je bila nekoč najpomembnejše pristanišče na otoku. V ICOD DE LOS VINOS postanek ob najstarejšem drevesu na svetu – Zmajevem drevesu. Še obisk kraja LA OROTAVA, vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

5. dan: Po zajtrku izlet na vulkansko goro TEIDE, ki je najvišji vrh Španije in eden izmed redkih še aktivnih vulkanov v Evropi. Nato skozi narodni park CANADAS DEL TEIDE z več endemitskimi vrstami flore in favne, ki spominja na lunino površje. Po želji (doplačilo) vzpon z žičnico pod vrh gore za razgled na celotne Kanarske otoke. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

6. dan: Zajtrk. Prost dan za raziskovanje letoviškega mesta, uživanje na plaži, sprehode v okolico. Možnost obiska znanega LORO PARKA proti doplačilu oz. po želji še kak izlet po otoku oz. izlet z ladjo na sosednji otok La Gomera. Večerja in nočitev v hotelu.

7. dan: Zajtrk, nato transfer do severnega letališča na otoku Tenerife in predvidoma ob 11.00 polet z letalsko družbo Iberia najprej v Madrid, od tam pa naprej proti Benetkam, kjer bo pristanek predvidoma ob 19.00. Še organiziran transfer v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora, kamor bo prihod v kasnejših večernih oz. nočnih urah.

 

CENA: 995 EUR pri najmanj 40 potnikih
        1.050 EUR pri najmanj 30 potnikih

 

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Benetke-Madrid-Gran Canaria in Tenerife-Madrid-Benetke, vse letališke takse, 1 kos prtljage za oddajo do 20 kg ter 1 manjši kos ročne prtljage, 6 x polpenzion v hotelih*** v sobah 1/2 TWC (2 x Gran Canaria, 4 x Tenerife), vse oglede, transferje in prevoze po programu, plovba s trajektom iz Gran Canarie na Tenerife, organiziran transfer iz Maribora do letališča Benetke in nazaj, vodenje in organizacijo.
Vključene vse vstopnine po programu.

 

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 120 EUR,
- za izlet v Loro park cca. 40 EUR,
- za vzpenjačo na Teide cca. 28 EUR.

 

DOPLAČILO: prijavnina = 20 EUR na rezervacijo

 

MOŽEN POPUST: - za 3. osebo v sobi na dod. ležišču = 5%

 

POMEMBNO: V času objave programa vsi poleti še niso bili potrjeni, zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in eventuelno tudi datum odhoda za kak dan.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

 

Pogoji plačila
30% ob rezervaciji, ostanek do 21 dni pred odhodom

 

Strošek odpovedi potovanja
- do 30 dni pred odhodom - 10% cene aranžmaja (min. 15 EUR)
- 29–22 dni pred odhodom - 20% cene aranžmaja
- 21–15 dni pred odhodom - 30% cene aranžmaja
- 14–8 dni pred odhodom - 50% cene aranžmaja
- 7–3 dni pred odhodom - 80% cene aranžmaja
- 2-0 dni pred odhodom - 100% cene aranžmaja
Za vse pisno prejete odpovedi do 12:00 ure.

Informacije o prehodu meje najdete na: https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/prehajanje-meja/

Odgovorni organizator: Sajko turizem