Hotel Park - silvestrovanje

Destinacija: 

Kraj:

Cena za 3 nočitve od:

Število nočitev: 

Slovenija

Bled

290 EUR

min. 3


Hotel Park, Bled

Na pravljični lokaciji, tik ob Blejskem jezeru in s čudovitim pogledom na Julijske Alpe, se nahaja hotel Park. Zaživite svojo pravljico z obiskom otočka na sredini jezera in pozvonite z zvončkom želja ter se povzpnite na Blejski grad. Odlična lokacija za številne izlete in odkrivanje skritih kotičkov zelene Slovenije. Za bolj aktivne pa lokacija z neštetimi možnostmi tako poleti, kot tudi pozimi. Medtem, ko se bodo ljubitelji slaščic, zagotovo razveselili Blejske kremne rezine, simbola blejske kuhinje. 

 

Lokacija

Hotel Park se nahaja v središču Bleda, ob promenadi in jezeru. Do Bohinja je oddaljen 22 km, Radovljice 7 km, Kranja 27 km in Ljubljane 54 km.

 

Hotelska ponudba

V letu 2020 prenovljen hotel bo gostom nudil še večje udobje in prijetno vzdušje. V hoteli je 217 sob s pogledom na jezero ali park. Gostom je na voljo recepcija, restavracija s ponudbo klasičnih, lokalnih in mednarodnih jedi, aperitiv in Rooftop bar, prenovljen hotelski termalni bazen, od koder je dih jemajoč pogled na jezero in fitnes. V hotelu se nahaja tudi Thai center Bled s ponudbo tajskih masaž in IR savno. Pred hotelom je na voljo brezplačno parkirišče za goste hotela (določeno število mest) in brezplačen WiFi.

 

Sobe

Udobne dvoposteljne soba z balkonom s pogledom na jezero ali park. V sobi (13 - 17 m2) z dvema ležiščema širine 90 cm ali enim ležiščem širine 180 cm je pisalna miza, brezplačni WiFi dostop ter kopalnica s tušem in WC.

 

Športne aktivnosti

Termalni hotelski bazen, fitnes, minigolf, pohodništvo, kolesarjenje, tek, plezanje, jahanje, tenis, odbojka, golf, plavanje, veslanje, rafting, kajaking, kanjoning, ribolov, muharjenje, jadralno padalstvo, padalstvo, polet z balonom, zip-line, adrenalinski parki, sankanje, smučanje, deskanje, tek na smučeh, drsanje… Več informacij dobite na recepciji hotela.

 

Storitev

Samopostrežni zajtrk 

 

Prijava: od 14:00 ure / Odjava: do 11:00 ure

 

Cena za 3 nočitve na osebo

29.12.2020-01.01.2021
30.12.2020-02.01.2021
31.12.2020-03.01.2021

Dvoposteljna soba

od 290 EUR

Cena velja za rezervacije do 20.10.2020.

Cena na osebo za 3 nočitve ob namestitvi dveh oseb v sobi.

 

Vse sobe in termini so na povpraševanje.

 

Minimum bivanja: 3 noči

 

Cena vključuje:

3 x nočitev v dvoposteljni sobi hotela Park (odvisno od zasedenosti, si hotelir pridržuje pravico preseliti goste v Hotel Rikli Balance 5*)

- bogat zajtrk v hotelski restavraciji

- kopanje v hotelskem bazenu in 50% popust na vstopnico v bazenski kompleks Živa

- WiFi

- zunanje parkirišče (do zasedbe prostih mest)

- silvestrsko večerjo z vrhunsko kulinariko (5-hodni meni, ki ga pripravlja chef Simon Bertoncelj, pod katerega taktirko je blejska Restavracija Julijana dobila priznanje The Michelin Plate, po Gault&Millau pa 3 kape, glasba v živo, zaključek večerje ob 23. uri

 

Možna doplačila:

- polpenzion (večerja): 15,-EUR na osebo

- doplačilo za sobo s pogledom na jezero: 15,- EUR na osebo, na noč

- otroška posteljica: 7,-EUR na noč

- zavarovanje odpovedi: od 35,-EUR na rezervacijo

 

 

Obvezno doplačilo ob prijavi:

- prijavnina: 20,-EUR na rezervacijo

 

Obvezno doplačilo na kraju samem:

- prijavnina: 1,-EUR na osebo, na bivanje

- turistična taksa: 3,13,-EUR na osebo na noč