Hotel Livada Prestige - silvestrovanje

Destinacija: 

Kraj:

Cena za 3 nočitve od:

Število nočitev: 

Slovenija

Moravske Toplice

440,10 EUR

min. 3


Hotel Livada Prestige, Moravske Toplice

Potrebujete počitek? Si želite aktivnega oddiha? Ste gurman? Potem bodo Moravske toplice odlična izbira. Ne glede na to, kakšne počitnice so vam ljubše, v Moravskih toplicah lahko vsakdo najde nekaj zase – sprostitev, zabavo v enem večjih vodnih parkov, številne športne aktivnosti, dolge sprehode po čudovitih ravnicah Prekmurja in ne nazadnje odlično kulinariko, ki vas popelje na nepozabno gurmansko popotovanje. Tudi za otroke je poskrbljeno s številnimi animacijami.

Vrhunski hotel v idiličnem okolju, vas bo vsekakor prevzel. S svojo eleganco in umirjenim ritmom ter odlično ponudbo zadovolji potrebe tudi zahtevnejših gostov. Zelenice ob hotelu pa kar vabijo na igro golfa. 

 

Lokacija

Hotel Livada Prestige se nahaja v Moravskih toplicah, do centra mesta je 500m, Golf igrišče Moravske Toplice Livada je leži tik ob hotelu, do Murske Sobote je 8,5 km, do mlina na Muri 18 km, do stolpa Vinarium 25 km, do Ljubljane 186 km

 

Hotelska ponudba

Eleganten in sodoben hotel Livada Prestige, ki leži lik ob golf igrišču, ima 122 prostornih sob. V restavraciji boste med zajtrkom in večerjo lahko uživali v samopostrežnih specialitetah, katere dopolnjuje velik izbor slovenskih in tujih vin. Postreženo kosilo je na voljo v hotelski á la carte restavraciji. Gostom je na voljo še ekskluzivni hotelski termalni bazen ter prosti vstop v Termalni park term 3000, ki je eno največjih kopališč v Sloveniji. Gostje se lahko razvajajo tudi v spa& wellness centru in si privoščijo klasično ali tajsko masažo (za plačilo) ali se sprostijo v eni izmed hotelskih savn (finska, turška, bio, infra rdeča, laconium in caldarium). Hotelsko zunanje parkirišče in WiFi sta prav tako za goste hotela brezplačna.

 

Sobe

• Dvoposteljna soba – Economy

Elegantna in udobna dvoposteljna soba s francoskim ležiščem širine 150 cm in balkonom s pogledom na park. V sobi (25 ali 29 m2) je kopalnica s tušem in WC-jem, pisalna miza ter sofa, WiFi.

• Dvoposteljna soba

Elegantna in udobna dvoposteljna soba z ležiščem širine 180 cm ali ločenima ležiščema širine 90 cm in balkonom. V sobi (33 m2) je pisalna miza, sofa ter kopalnica s kadjo s termalno in običajno vodo in WC-jem, WiFi.

 

Športne aktivnosti

Plavalni bazeni, fitnes, trim steza, izposoja koles in drugih športnih pripomočkov, nordijska hoja – tečaji in izposoja opreme, 117 km pohodniških poti – tudi organizirane ture, Paintball v bližnjem          paintball parku, golf v Golf igrišče Moravske Toplice Livada, igrišče za tenis, košarko, odbojko, nogomet, rokomet, badminton in hokej, različne vadbe na suhem in v vodi, jahanje v okolici term vključno s tečaji. Nekatere aktivnosti so brezplačne, nekatere, vključno z izposojo športne opreme, z doplačilom. Več informacij dobite na recepciji hotela. 

 

Storitev

Samopostrežni zajtrk, večerja in silvestrska večerja

 

Prijava: od 14:00 ure / Odjava: do 11:00 ure

 

Cena za 3 nočitve na osebo

29.12.2020-01.01.2021
30.12.2020-02.01.2021
31.12.2020-03.01.2021

Dvoposteljna soba

od 440,10 EUR

Cena velja za rezervacije do 20.10.2020

Cena velja za 3 nočitve na osebo ob namestitev dveh oseb v sobi 

Vse sobe in termini so na povpraševanje.

 

Minimum bivanja: 3 noči 

 

Cena vključuje:

- 3 nočitve v dvoposteljni sobi

- polpenzion

neomejeno kopanje v hotelskem bazenu – vključno bazenski kompleks Terme 3000

savne (finska, turška, bio, infra rdeča, laconium in caldarium)

kopalni plašč

- WiFi

- brezplačno zunanje parkirišče

- Silvestrska večerja v restavraciji Hotela Livada Prestige: (aperitiv, strežena predjed in postrežba juhe, nato bifejska pogostitev, bogata miza sadja in sladic z ledeno skulpturo, polnočna penina, polnočna torta, živa glasba, brunch 1.1.2021)

Možna doplačila:

- zavarovanje odpovedi: od 46,-EUR na rezervacijo

 

Obvezno doplačilo ob prijavi:

- prijavnina: 20,-EUR na rezervacijo

 

Možna doplačila na kraju samem:

- otroška posteljica: 8,-EUR na noč

- garaža v hotelu Livada: 5,-EUR na noč

 

Obvezno doplačilo na kraju samem:

- prijavnina: 1,-EUR na osebo, na bivanje

- turistična taksa: 2,-EUR na osebo na noč