Hotel Ajda - silvestrovanje

Destinacija: 

Kraj:

Cena za 3 nočitve od:

Število nočitev: 

Slovenija

Moravske Toplice

386,10 EUR

min. 3


Hotel Ajda, Moravske Toplice

Potrebujete počitek? Si želite aktivnega oddiha? Ste gurman? Potem bodo Moravske toplice odlična izbira. Ne glede na to, kakšne počitnice so vam ljubše, v Moravskih toplicah lahko vsakdo najde nekaj zase – sprostitev, zabavo v enem večjih vodnih parkov, številne športne aktivnosti, dolge sprehode po čudovitih ravnicah Prekmurja in ne nazadnje odlično kulinariko, ki vas popelje na nepozabno gurmansko popotovanje. Tudi za otroke je poskrbljeno s številnimi animacijami.

Hotel Ajda ima ime po lokalnem žitu, ki spremlja goste na vsakem koraku in s svojo podobo gostom vnaša občutek miline. V hotelu je prijetno domače vzdušje, obiskujejo ga pa gostje vseh starosti. Še posebej so ponosni na notranje termalno kopališče, ki je s prenovo postalo sodobno in svetlo in kjer se gostje lahko predajo užitku in hkrati okrepijo telo in duha.

 

Lokacija

Hotel Ajda se nahaja v Moravskih toplicah, do centra mesta je 500m, Golf igrišče Moravske Toplice Livada je od hotela oddaljen 2 km, do Murske Sobote je 8,5 km, do mlina na Muri 18 km, do stolpa Vinarium 25 km, do Ljubljane 186 km

 

Hotelska ponudba

V hotelu je 157 sob in je največji hotel v Termah 3000. V samopostrežni restavraciji, vam bodo ponudili tako mednarodne, kot tudi prekmurske jedi. Gostom je na voljo še notranji termalni bazen, savne (finska, turška, infra rdeča in laconium) in fitnes ter prosti vstop v Termalni park term 3000, ki je eno največjih kopališč v Sloveniji. Pokriti prehodi hotel Ajda povezujejo z wellness in zdravstveno ponudbo term ter s hoteloma Termal in Livada Prestige. Hotelsko zunanje parkirišče in WiFi sta prav tako za goste hotela brezplačna. 

 

Sobe

Dvoposteljna soba – Economy

Udobna dvoposteljna soba s francoskim ležiščem širine 150 cm in balkonom (večina sob) s pogledom na park. V sobi (24 - 26 m2) je kopalnica s tušem in WC-jem, kopalni plašč, LCD TV, pisalna miza ter enosed, WiFi.

Možna namestitev ene osebe (SGL).

Dvoposteljna soba

Udobna dvoposteljna soba z ležiščem širine 180 cm ali ločenima ležiščema širine 90 cm in balkonom (večina sob) s pogledom na park. V sobi (26 - 28 m2) je kopalnica s tušem in WC-jem, kopalni plašč, LCD TV, pisalna miza ter dvosed, WiFi.

 

Športne aktivnosti

Plavalni bazeni, fitnes, trim steza, izposoja koles in drugih športnih pripomočkov, nordijska hoja – tečaji in izposoja opreme, 117 km pohodniških poti – tudi organizirane ture, Paintball v bližnjem paintball parku, golf v Golf igrišče Moravske Toplice Livada, igrišče za tenis, košarko, odbojko, nogomet, rokomet, badminton in hokej, različne vadbe na suhem in v vodi, jahanje v okolici term, vključno s tečaji. Nekatere aktivnosti so brezplačne, nekatere, vključno z izposojo športne opreme, z doplačilom. Več informacij dobite na recepciji hotela.

 

Storitev

Samopostrežni zajtrk in večerja 

 

Prijava: od 14:00 ure / Odjava: do 11:00 ure

 

Cena za 3 nočitve na osebo

29.12.2020-01.01.2021
30.12.2020-02.01.2021
31.12.2020-03.01.2021

Dvoposteljna soba

od 386,10 EUR

Cena velja za rezervacije do 20.10.2020

Cena velja za 3 nočitve na osebo ob namestitev dveh oseb v sobi 

Vse sobe in termini so na povpraševanje.

 

Minimum bivanja: 3 noči

 

Cena vključuje:

- 3 x nočitev v dvoposteljni sobi

polpenzion (zajtrk, večerja)

neomejeno kopanje v hotelskem bazenu – vključno bazenski kompleks Terme 3000

savne (finska, turška, infra rdeča in laconium)

kopalni plašč

WiFi

brezplačno zunanje parkirišče

- Silvestrsko večerjo ''all inclusive'' v restavraciji Hotela Ajda (aperitiv, pijača ob večerji (vino, pivo, gazirane pijače, sokovi...), bifejska pogostitev, bogata miza sadja in sladic z ledeno skulpturo, polnočna torta, steklenica penine ob polnoči, živa glasba, brunch 1.1.2021)

 

Možna doplačila:

- otroška posteljica: 8,-EUR na noč

- garaža v hotelu Livada: 5,-EUR na noč

- zavarovanje odpovedi: od 46,-EUR na rezervacijo

 

Obvezno doplačilo ob prijavi:

- prijavnina: 20,-EUR na rezervacijo

 

Obvezno doplačilo na kraju samem:

- prijavnina: 1,-EUR na osebo, na bivanje

- turistična taksa: 2,-EUR na osebo na noč