LAST MINUTE

HAMPTON BY HILTON MARJAN ISLAND

Destinacija: 

Kraj:

Cena od:


Število nočitev: 

Združeni arabski emirati

Ras Al Khaimah
15.01.-22.01.2022
1.299 EUR -
 1.099 EUR


7

RAS AL KHAIMAH – ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI

Hampton by Hilton Marjan Island****

15.01.-22.01.2022

DIREKTNI LET IZ ZAGREBA

8 dni ALL INCLUSIVE!!!

1.299 EUR - LAST MINTE 1.099 EUR!!!

 

Direktni let ZAGREB-DUBAJ-ZAGREB z vključenimi pristojbinami

Si želite sprostitve in se enostavno odklopiti nekje, kjer so še poletne temperature? Nekje, kjer COVID situacija ni tako zaostrena, kot pri nas? Kjer gastronomija nudi različna doživetja in so vam na dosegu roke čudesa sodobne arhitekture ter svetovna razstava EXPO?
Počitnice v RAS AL KHAIMAHU vam zagotavljajo vse našteto! Sedaj, v visoki sezoni, so povprečne dnevne temperature okoli 25°C, temperatura morja pa prav toliko ali nekoliko višje. S populacijo 10 milijonov prebivalcev in trenutno dnevno incidenco 100 obolelih za COVID-19, vam omogoča, da se sprostite. V hotelu vas čaka odlična gastronomska ponudba, Dubaj in EXPO pa sta oddaljena le 1 uro vožnje. Kaj več bi si lahko še želeli?

KRAJ: Ras Al Khaimah

LOKACIJA: na lastni, zasebni 750 m dolgi peščeni plaži na enem od umetnih otokov Marjan. Od vodnega parka Iceland je oddaljen pribl. 17 km, do nakupovalnega centra Al Hamra Mall je pribl. 7 km, do letališča Dubaj pa pribl. 77 km.

STORITEV: v povsem novem hotelu (odprt leta 2021) z neskončnim bazenom in pogledom na Arabski zaliv, lahko uživate v več restavracijah (glavna, dve ameriški, azijski a-la-carte), se osvežite v barih ali sprostite na plaži. Uporaba brisač za plažo, ležalnikov in senčnikov ob bazenu in na plaži je brezplačna. Gostom je v hotelu z doplačilom na voljo wellness s savno in jacuzzijem, masaže in kozmetični salon.
Za aktivne počitnice je na voljo fitnes, različni vodni športi, animacija in za ljubitelje golfa pribl. 8 km oddaljeno igrišče Al Hamra Golf.

SOBE: so opremljene s klimatsko napravo, delovni kotiček, TV z ravnim zaslonom, grelec vode za pripravo kave/čaja, zasebna kopalnica in balkon, WiFi.

ALL INCLUSIVE: vključuje samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo ter določeno ponudbo pijače v barih (The View, H20 pool bar) med 12:00 in 12:00 uro.
Vključena pijača: topli napitki (kava, čaj), voda (navadna in gazirana), gazirana brezalkoholna pijača (Coca Cola, Diet Coke, Sprite), negazirana brezalkoholna pijača (sokovi mango, pomaranča, ananas in jabolko), pivo (Amstel), žgana pijača (gin, vodka, whiskey, konjak, tekila in rum), vina (belo, rdeče in rose) in koktejli (Pina Colada, Tequila Sunrise, Cuba Libre in Tom Colins).

SPLETNA STRAN: https://www.hilton.com/en/hotels/rktmahx-hampton-marjan-island/

 

ZAGOTOVLJEN ODHOD: 15.01.-22.01.2022

1.299 EUR na osebo v dvoposteljni sobi

LAST MINUTE 1.099 EUR na osebo v dvoposteljni sobi

 

CENA VKLJUČUJE:
• povratni let s pristojbinami Zagreb-Dubaj-Zagreb s prevoznikom FlyDubai
• 7 x nočitev v hotelu Hampton by Hilton Marjan Island 4*, Ras Al Khaimah, v dvoposteljni standardni sobi
• 7 x ALL INCLUSIVE
• povratni transfer letališče Dubaj-hotel- letališče Dubaj
• enodnevno vstopnico za EXPO

 

CENA NE VKLJUČUJE:
• fakultativnih izletov
• transfer Slovenija-letališče Zagreb-Slovenija
• paket zdravstvenega zavarovanja (PRIPOROČAMO)
• doplačilo za enoposteljno sobo (obvezno, če oseba potuje sama)
• turistično pristojbino (plačilo na recepciji hotela) 15 AED (cca 3,5 EUR) na osebo, na noč
• stroške osebne porabe (dodatni obroki, pijača, telefon, izleti…)
• PCR testiranj
• napitnin

 

MOŽNA DOPLAČILA:
• enoposteljna soba: 390 EUR
• puščavski safari: 69 EUR na oseb

 

POMEMBNE INFORMACIJE
POMEMBNO: Za vstop v ZAE potrebujete potni list, ki ob izstopu iz ZAE velja še vsaj 6 mesecev! V kolikor imate v potnem listu izraelski žig, si uredite novi potni list.
Državljani R Slovenije za vstop v Dubaj potrebujejo negativni PCR test (v angleškem jeziku). Od časa testiranja do vstopa v Dubaj ne sme preteči 72 ur. Po prihodu v Dubaj je možno ponovno, testno, testiranje s PCR testom, ki je brezplačno.
Otroci mlajši od 12 let se ne potrebuje testirati.

Tudi ob povratku iz ZAE v Slovenijo morajo državljani R Slovenije pred vkrcanjem na letalo ponovno opraviti PCR test na COVID-19. Test je samoplačniški in ga morate opraviti dva dneva pred nameravanim povratkom.

Pred odhodom si je potrebno urediti tudi zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini.

Aktualne informacije in opozorila o potovanju v ZAE najdete na spletni strani MZZ.
Za povratek v Slovenije morate izpolnjevati PCT pogoj. Več informacij najdete na: https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/prehajanje-meja/