Grand Hotel Rogaška

Destinacija: 

Kraj:

Število nočitev: 

Slovenija

Rogaška Slatina

min. 2


Grand Hotel Rogaška

 

Potrebujete malo miru in sprostitve ter poživitev telesa in duha? Le kje bi vam lahko ponudili kaj boljšega, kot v zdravilišču s štiristoletno tradicijo, v Rogaški Slatini. Od tod izhaja tudi naravna mineralna voda Donat Mg, ki je z magnezijem najbogatejša mineralna voda na svetu in ima neverjetne učinke, tudi zdravilne. Obiščite to zdraviliško oazo, kjer se prepletata tradicija in sodobnost, in se vrnite v svoj vsakdan popolnoma prerojeni.

 

Lokacija

Grand hotel Rogaška se nahaja v osrčju Rogaške Slatine s pogledom na veličasten park. Do Steklarne Rogaška je oddaljen 1,3 km, do Olimja 23 km, do Zagreba 88 km in Ljubljane 114 km.

 

Hotelska ponudba

Grand hotel Rogaška je popoln primer brezčasne arhitekture, ki goste s svojimi 194 zgodovinskimi sobami popelje v čas Avstro-Ogrske. Gostom je na voljo restavracija Four Seasons, kjer kuharski mojstri pripravljajo odlične jedi in z njimi razvajajo brbončice obiskovalcev. Za sladico in kavico pa poskrbijo v Grand Cafeju. Z veličastne terase, lahko ob večerji ali pijači sproščeno uživate v pogledu na čudoviti park, kjer se občasno izvajajo različni dogodki. Obiščite VIT VITA Spa & Beauty, kjer nudijo popolno kombinacijo balneologije in izbranih zdravilnih terapij. Notranji in zunanji bazeni se nahajajo na Rogaški Rivieri, oddaljeni od hotela le nekaj minut hoje po promenadi. Zunanje parkirišče je gostom na voljo brezplačno. 

 

Sobe

Sobe Comfort

Popolnoma obnovljene sobe Comfort so locirane v depandansi s 4 zvezdicami – Styria. Sobe imajo površino 20–24 m2. So klasično zasnovane, z visokimi stropovi in prekrasnim pogledom na okoliške parke ali proti bližnjemu čarobnemu gozdu zagotavljajo sproščujoče bivanje v Grand Hotelu Rogaška. Opremljene so z zakonsko posteljo. Comfort sobe s pogledom na park so lahko med seboj tudi povezane in kot take so primerne za nastanitev večjih družin z otroki.

Comfort dvoposteljne sobe imajo površino 20–24 m2. Vse Comfort dvoposteljne sobe, klasično zasnovane z visokimi stropovi in pogledom na bližnji gozd ali park. Opremljene so z zakonskimi posteljami. Nahajajo se v Styria delu Grand Hotela Rogaška. V nekatere sobe se lahko namesti tudi dodatno ležišče. Za udobno bivanje so sobe opremljene z LCD TV, sefom, mini barom, klimatsko napravo in WiFi.

 

Sobe Premium

Premium sobe so locirane v veličastni stavbi s 4 zvezdicami superior. Premium sobe so velike 18–29 m2 in zagotavljajo idealno namestitev za daljše bivanje. V celoti prenovljene, elegantno opremljene in ponujajo prekrasen pogled proti okoliškim parkom ali bližnjemu gozdu. Vse dvoposteljne sobe so opremljene z zakonskimi ali ločenimi posteljami, nekatere se lahko povežejo v družinske sobe, kar je idealno za družine z otroki. Sobe Premium so odlična izbira za tiste, ki nameravajo ostati v Grand Hotelu Rogaška dalj časa.

- Dvoposteljne sobe Premium so opremljene z zakonskimi posteljami ali posteljami z ločenimi ležišči. Sobe so brez pogleda na park. Premium sobe so locirane v veličastni stavbi s 4 zvezdicami superior. Dvoposteljne sobe Premium so lahko med seboj tudi povezane in tvorijo družinske sobe, ki so primerne za nastanitev družin z otroki. Za udobno bivanje so sobe opremljene z LCD TV, sefom, mini barom, klimatsko napravo in WiFi.

- Dvoposteljne sobe premium s pogledom na park imajo površino 25 m2. So elegantne, opremljene z zakonskimi posteljami in s prekrasnim pogledom proti okoliškim parkom. Premium sobe so locirane v veličastni stavbi s 4 zvezdicami superior. Dvoposteljne sobe premium so lahko med seboj tudi povezane in tvorijo družinske sobe, ki so primerne za nastanitev družin z otroki. Za udobno bivanje so sobe opremljene z LCD TV, sefom, mini barom, klimatsko napravo in WiFi.

- Enoposteljne sobe premium imajo površino 18 m2. Elegantne sobe nudijo prekrasen pogled proti okoliškim parkom ali gozdu. Sobe v prvem nadstropju imajo tudi balkon. Premium sobe so locirane v veličastni stavbi s 4 zvezdicami superior. Te sobe zagotavljajo resnično vrhunsko bivanje v Grand Hotelu Rogaška.

 

Športne aktivnosti

Plavalni bazeni, fitnes, nordijska hoja, telovadba v bazenu, zunanja in pokrita teniška igrišča, trim steza, kolesarske poti, športne dvorane, zunanje igrišče za košarko in nogomet, balinanje, namizni tenis, jahanje

 

Storitev

polpenzion 

 

Prijava: od 14:00 do 24:00 ure / Odjava: od 7:00 do 11:00 ure

 

       Cena na osebo na noč 

18.04.-29.04.2022

02.05.-30.06.2022

29.04.-02.05.

Dvoposteljna soba

Enoposteljna soba

Dvoposteljna soba

  Enoposteljna soba

Soba Comfort

64 EUR

71EUR

69 EUR

77 EUR

Soba Premium

 71 EUR 

      85 EUR 

      77 EUR 

92 EUR 

Minimalno število nočitev

2

2

2

3

Cena velja na osebo ob namestitvi dveh oseb v dvoposteljni sobi oz. ene v enoposteljni sobi. 

Vse sobe in termini so na povpraševanje.

 

Minimum bivanja: 2 noči

 

Cena vključuje:

- nočitev v izbrani sobi

- polpenzion (zajtrk + večerja ali zajtrk + kosilo)

- prost vstop v VIS VITA Spa & Beauty - v savne, fitnes in termalni bazen

- prost vstop v termalni kompleks bazenov Rogaška Riviera (od 14.04. do 01.11.2022)

- 10% popust xna koriščenje storitev v VIS VITA Spa & Beauty

- brezplačno parkirišče v sklopu hotela

- WiFi v sobi

- prost vstop v Hit Casino Fontana

- animacijski program v hotelu po tedenskem programu (gimnastika, vodna gimnastika, nordijska hoja, sprehodi, plesni večeri...)

 

Možna doplačila:

- doplačilo za prilagojeno prehrano: 5,-EUR na osebo, na obrok

- kopalni plašč: 3,-EUR na osebo, do menjave

- hišni ljubljenček (do 10kg): 15,-EUR na dan (predhodna najava zaradi omejenega izbora sob)

- otroška posteljica – otrok od 0 do 6,99 let: 10,-EUR na noč

- doplačilo za krajše bivanje: 20,-EUR na osebo

- doplačilo za sobe s pogledom na park (premium in comfort): 10,-EUR / osebo / dan

- tretja oseba na dodatnem ležišču (premium in comfort):

   - otrok 7-11,99 let: 25,-EUR na dan

   - osebe 12+ let: 35,-EUR na dan

- zavarovanje odpovedi: od 11,-EUR na rezervacijo

- doplačilo za dvoposteljno sobo - single use: premium soba 30,-EUR na dan, comfort soba 20,-EUR na dan

 

Obvezno doplačilo ob prijavi:

- prijavnina: 20,-EUR na rezervacijo

 

Obvezno doplačilo na kraju samem:

- turistična taksa (odrasli): 2,50,-EUR na osebo na noč

- turistična taksa (otroci 7 do 17,99 let): 1,25,-EUR na osebo na noč

 

Popusti:

• otrok od 0 do 6,99 let, ki si deli posteljo z 2 odraslima osebama, BREZPLAČNO