Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja

koda za rezervacijo:
Izberi termin:
Število oseb:
       
Število sob:

CINQUE TERRE IN PRESTIŽNA MESTA SREDOZEMLJA

CINQUE TERRE - RIM - CANNES - PALMA DE MALORCA - BARCELONA - KORZIKA 

MSC SEAVIEW,  9.11.-16.11.2020 (8 dni)

  

 

 

LA SPEZIA
Pokrajina La Spezia je ena od štirih pokrajin, ki sestavljajo italijansko deželo Ligurija. Zavzema tudi otoke Palmaria, Tino in Tinetto. Današnja pokrajina La Spezia je bila v 13. stoletju sporno področje med dvema velikima pomorskima republikama, Piso in Genovo. Pogodbe, ki jih je Pisa sklepala s Sardinskimi giudicati, so bile glavni vzrok sporov z Genovo, saj jih je ta jemala kot vmešavanje v njeno notranjo trgovino. Danes je mesto poznano kot izhodišče za izlete v nacionalni park čarobnih vasic imenovanih »Cinque Terre«.

CIVITAVECCHIA - RIM
Edinstvena priložnost za obisk večnega Rima, Lacija in njegovih skritih kotičkov. Navdušeni bomo stopili po poti mučencev in prvih kristjanov, si ogledali mogočne rimske bazilike, trge, fontane in navdušeni vrgli novčič v fontano di Trevi z željo, da se tja še vrnemo…

CANNES

Obmorsko letoviško mesto je od leta 1946 prizorišče enega najpomembnejših in najbolj znanih filmskih festivalov na svetu. Eno izmed najbolj znanih mest na francoski rivieri in Azurni obali je priljubljena turistična destinacija predvsem slavnih iz vsega sveta. Kljub svoji filmski slavi je mesto ostalo zvesto samo sebi, saj se še vedno ukvarja z letalsko in svilarsko industrijo ter izdelavo parfumom. Zanimiv je stari del mesta, filmska palača ter mestna promenada s številnimi elitnimi in butičnimi hoteli.

PALMA DE MALORKA
Malorko označujejo za "biser Sredozemlja" ali "sončni otok". Največji Balearski otok je poleg Sicilije najgosteje poseljen Sredozemski otok. Prvi so ga "odkrili" romantiki (avstrijski nadvojvoda Luis Salvador Habsburški, Frederic Chopin, Georges Sand, Robert Graves), ki so prihajali pozimi, saj so odkrili zeleno pokrajino in za ta letni čas presenetljivo visoke temperature. Malorka je eden izmed štirih otokov, ki poleg Ibize, Menorce in Formentere, sestavljajo Balearske otoke.

BARCELONA
Glavno mesto Katalonije na vzhodni obali Španije obiskovalcem ponuja bogato kombinacijo kulture, umetnosti in zgodovine. Je mesto nasprotij, kjer se gotska arhitektura zanimivo prepleta z najmodernejšimi stavbami. Prevzela vas bo Sagrada Familija, cerkev, ki jo gradijo že desetletja in še ni dokončana in velja za eno največjih Gaudijevih mojstrovin, Porto Olimpico, slavna Rambla, ki predstavlja živahno mestno promenadno ulico na kateri se zbirajo številni ulični umetniki, kjer se nahajajo številne znamenitosti, tržnica, Katalonski trg ...

AJACCIO
Ajaccio je utrdba, pristanišče in glavno mesto Korzike, ki je dobilo ime po legendarnem grškem junaku Ajantu. Mesto je leta 1768 prišlo pod Francijo in je najbolj znano kot rojstni kraj Napoleona. Nad mestom dominira mogočna utrdba, v mestu pa Napoleonova rojstna hiša, katedrala, mestni trg …


ČAS POTOVANJA: 8 dni / 7 noči  

CENA VKLJUČUJE:
križarjenje po programu, 7x namestitev v izbrani kabini, storitve razširjenega polnega penziona na ladji (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja, polnočni prigrizki, čaj, voda in kava iz avtomata v samopostrežni restavraciji), zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, brezplačne peš vodene oglede Cannesa, Palme* in Ajaccia, slovensko vodenje in spremstvo na poti, pristaniške takse.
*doplačilo na licu mesta strošek shuttle busa za prevoz do centra mesta.

CENA DODATNO:
- odrasla oseba na 3./4. ležišču 390€
- otroci do 18. leta 150€
- First minute popust velja za odrasle osebe na osnovno ceno potovanja in za rezervacije do 31.10.2019.


DOPLAČILA PO ŽELJI:

- notranja kabina Fantastica 60€ na osebo
- zunanja kabina z oknom Bella 140€ na osebo
- zunanja kabina z oknom Fantastica 200€ na osebo
- zunanja kabina z balkonom Bella 240€ na osebo
- zunanja kabina z balkonom Fantastica 300€ na osebo
- povratni avtobusni transfer: 120 € za odrasle in 100 € za otroke
- parkirišče v pristanišču Genova cca 90€
- celosten paket zavarovanja potovanja od 48€.
- fakultativni izleti; paketi pijač na ladji;

NAPITNINE: Priporočen strošek napitnin za odrasle znaša 10 €/ dan in za otroke od 4-14 leta 5 €/ dan. Otroci mlajši od 4 let ne plačajo napitnin. Ladjar priporočeni znesek napitnin dnevno dodaja na vaš kabinski račun. Napitnine na MSC-ju niso več obvezne in jih v primeru, da z nekaterimi storitvami niste zadovoljni, na recepciji prilagodite znesku, ki ga želite plačati. Ladjar lahko svojo politiko glede napitnin spremeni brez predhodnega obvestila.
 

OPOMBE:
• V organizaciji partnerske agencije
• Za to potovanje potrebujete potni list, ki velja še vsaj 6 mesecev od dneva povratka.
• Minimalno število potnikov: 40
• Obvestilo o odhodu prejme potnik 5 dni pred odhodom
• Splošni pogoji in navodila organizatorja so sestavni del programa.


Prijave/rezervacije sprejemamo do zasedbe prostih mest.

V roku 4 dni od narejene rezervacije kupec vplača 30% vrednosti aranžmaja ter preostali del do 30 dni pred odhodom. Prijava na potovanje je potrjena šele s prejemom plačila avansa.


Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020 Cinque terre in prestižna mesta Sredozemlja - križarjenje 2020