DUBAJ IN ODDIH V RAS AL KHAIMAH

koda za rezervacijo:
Izberi termin:
Število oseb:
       
Število sob:

ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI

Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah

Čudovita dežela polna kontrastov. Na eni strani nepregledna puščava, tradicionalno beduinsko življenje pod neverjetnim zvezdnatim nebom in zgodbe iz 1001 noči. Na drugi strani največji dosežki današnjega časa - najvišje in najbolj ekstravagantne zgradbe na svetu. Blišč, sijaj in neomejene možnosti nakupovanja...

1. dan: polet proti Dubaju
Na letališču Zagreb vas dve uri pred poletom pričaka predstavnik agencije, da vam pomaga pri prijavi na let in nato sledi direktni let s prevoznikom Fly Dubai proti Dubaju. Pristanek v Dubaju v poznih večernih urah. Po opravljenih mejnih formalnostih, vas pri izhodu pričaka vaš vodnik. Nato sledi transfer do na novo odprtega hotela Hampton by Hilton Marjan Island**** v Ras Al Khaimah, kjer bivate naslednje 4 noči.

2.-4. dan: oddih v Ras Al Khaimah-u
Sprostite se in uživajte v odličnih hotelskih storitvah ter kopanju v morju in bazenu! Ras Al Khaimah je en od sedmih emiratov in je znan po romantičnih vrhovih gora Hajjar. Prosti čas lahko izkoristite tudi za nakupovanje v bližnjem nakupovalnem centru Al Hamra, oddaljenem približno 8 km ali obiščite katerega izmed vodnih parkov, oddaljenih 9 do 10 km. V glavnem mestu emirata se nahaja tudi narodni muzej Ras Al Khaimah.
Fakultativni izlet 3. dan - puščavski safari (za plačilo oz. vključen v paketu izletov): Pridružite se nam na izletu v puščavo. Po zanimivi vožnji po puščavskih sipinah sledi tradicionalni večer v kampu z lokalnimi specialitetami, trebušnim plesom, jahanjem kamel in drugimi presenečenji.

5. dan: Ras Al Khaimah - Dubaj – izlet sodobni Dubaj – vključen v ceno
Po zajtrku zapustimo Ras Al Khaimah in se odpravimo proti Dubaju. Takoj po prihodu sledi ogled sodobnega Dubaja. Videli bomo najpomembnejše atrakcije: Dubai Marino s svojima arhitekturnima čudežema, legendarni umetni otok v obliki palme s 16 vejami in na koncu se ustavimo še v največjem nakupovalnem centru na svetu Dubai Mall-u. V tem centru se nahajata ogromen akvarij in podvodni ZOO. Prosti čas, lahko pa se vzpnete tudi na najvišjo stolpnico na svetu Burj Khalifo, ki jo lahko obiščete fakultativno (za plačilo oz. vstopnina vključena v paketu izletov). Sledi še postanek za fotografiranje pred Burj Al Arab. Prevoz do hotela Hampton by Hilton ***+ in nočitev.
Možna udeležba na fakultativnem izletu Dubai by Night (za plačilo oz. vključen v paketu izletov): Ko sonce zaide za obzorje, postane Dubaj čarobno mesto. Zahvaljujoč milijonom LED luči na Burj Khalifi, se najvišja stavba na svetu spremeni v neverjeten zaslon, ki vsako uro in pol prikaže novo fascinantno podobo. Uživajte v osupljivem plesu fontan ob impresivni glasbeni spremljavi pri Dubai Mall-u. Nato se bomo sprehodili po letovišču Medinat Jumeira, katerega arhitektura izgleda kot iz pravljice 1001 noč. Od tod je tudi odličen pogled na osvetljen fantastičen hotel Burj Al Arab.

6. dan: tradicionalni Dubaj – vključen v ceno
Zajtrk v hotelu. Danes bomo raziskovali začetke emirata Dubaj v starem, tradicionalnem delu mesta. Sprehodili se bomo po četrti Al Bastakye, kjer boste lahko občudovali značilno arabsko gradnjo in vetrne stolpe, s katerimi so nekoč hladili hiše. Stolpi so lovili veter in tako zračili ter hladili prostore. Nato obiščemo muzej Fort Al Fahidi v katerem je prikazana zgodovina mesta skozi različne faze razvoja. S tradicionalnimi ladjicami (Abra) se zapeljemo do sodobnega dela mesta.

Zvečer se lahko udeležite fakultativnega izleta (za plačilo) – Dhow Cruise z večerjo: vožnja s tradicionalno arabsko ladjo (Dhow) po večernem Dubaju, kjer boste ob večerji uživali v čarobnem pogledu na osvetljeni Dubaj in njegove žareče nebotičnike, medtem ko bo prijetno pihljal rahel morski vetrič.

7. dan: Dubaj – prosto ali fakultativni izlet v Abu Dhabi
Po zajtrku lahko izkoristite dan za samostojno raziskovanje Dubaja ali se nam pridružite na fakultativnem izletu v Abu Dhabi (z doplačilom; izlet se bo izvedel, če ne bo dodatnih omejitev za vstop v ta emirat). Med panoramsko vožnjo bomo občudovali čudesa tega mesta. Zapeljemo se do veličastne mošeje šejka Zayeda - ena največjih mošej na svetu, ki vas bo očarala s svojim razkošjem. V bližini se nahaja tudi znamenito sprehajališče Corniche. Nato sledi vožnja do Heritage Village, muzeja, ki so ga uredili kot tradicionalna vas in kjer boste spoznali, kako so na tem področju nekoč živeli. Zapeljemo se še mimo očarljivega hotela Emirates Palace, kjer so združeni luksuz, najsodobnejša tehnologija in arabska arhitektura. Hotel, v katerem bivajo bogati in slavni. Nato sledi povratek v hotel in nočitev.

8. dan: polet proti Zagrebu
Zajtrk in prevoz do letališča ter let proti Zagrebu


Opomba: Za to potovanje potrebujete potni list, ki ob izstopu iz ZAE velja še vsaj 6 mesecev! V kolikor imate v potnem listu izraelski žig, si uredite novi potni list.

Aktualne informacije o prestopu mej najdete na:
https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/prehajanje-meja/ in https://www.gov.si/assets/ministrstva/MZZ/Dokumenti/konzularne-zadeve/oddelek-za-varstvo-interesov-slovencev/Pregled-veljavnih-mejnih-ukrepov-za-drzavljane.pdf ter https://u.ae/en/information-and-services/justice-safety-and-the-law/handling-the-covid-19-outbreak/travelling-amid-covid-19/travelling-to-the-uae


Minimalno število potnikov: 20

ČAS POTOVANJA: 8 DNI / 7 NOČITEV

VIZUM ZA DRŽAVLJANE SLOVENIJE - NE

Več informacij na:
http://www.mzz.gov.si/si/predstavnistva_po_svetu/azija_kavkaz_in_bliznji_vzhod/zdruzeni_arabski_emirati/

CEPLJENJE - NI OBVEZNO
Več informacij na: http://www.zdravinapot.si/destinacije/bliznji-vzhod/zdruzeni-arabski-emirati

 

 


**********************************************************************************
Možni fakultativni izleti:

PUŠČAVSKI SAFARI
Skrivnostna puščava vas vabi na čaroben večer. Avantura, katero ne boste nikoli pozabili. Z vozili na štirikolesni pogon se odpeljete izpred hotela proti puščavi. Vožnja po mehkih, zlato peščenih sipinah je vznemirljivo in nepozabno doživetje. Med vožnjo po sipinah boste v daljavi zagledali vaš kamp, kjer boste doživeli pravi tradicionalni arabski večer. Tukaj boste uživali v sproščenem in umirjenem okolju pod zvezdnatim nebom ter bili obdani z veličastnimi peščenimi sipinami, za katere se zdi, da sijejo ob svetlobi sončnega zahoda. Postregli vam bodo z mesnimi dobrotami z žara, pripravljenimi na arabski način, ter solatami. Po večerji pokadite vodno pipo ali preprosto uživajte v čudoviti galaksiji zvezd ob zvokih arabske glasbe, ki spremljajo trebušno plesalko med predstavo. Presenečeni boste, koliko ljudi se ji bo pridružilo na plesišču še pred koncem prestave. Želeli si boste, da se ta čaroben večer nikoli ne konča.

DHOW CRUISE Z VEČERJO
Kaj je lahko še bolj čarobno od večerje na krovu ladje (Dhow), ki v mesečini tiho pljuje po Dubai Creeku? Pričakuje vas romantičen večer, kjer vas bodo razvajali z arabsko gostoljubnostjo in različnimi okusnimi jedmi, na osvetljeni in čudovito okrašeni ladji, ki mirno pljuje vzdolž spektakularne obale Dubajskega polotoka. Dhow je nostalgičen spomin na arabski pustolovski duh, ki sega v čas nabiranja in trgovanja z biseri. Uživali boste v panoramskem pogledu na osvetljene nebotičnike ob svežini morske sapice.


 

 


 


 


 

Cena vključuje:
- letalski prevoz Zagreb-Dubaj-Zagreb, direktna linija s Fly Dubai
- transfer letališče-hotel-letališče
- 4 x nočitev v hotelu s 4* v Ras Al Khaimah
- 3 x nočitev v hotelu s 3* v Dubaju
- 7 x zajtrk v hotelih
- 2 ogleda: sodobni Dubaj in tradicionalni Dubaj
- lokalnega vodnika na destinaciji, ki govori hrvaški jezik
- organizacijo potovanja


Cena ne vključuje:
- celosten paket zavarovanja potovanja (priporočamo)
- doplačilo za enoposteljno sobo (obvezno, če oseba potuje sama)
- turistične takse, ki se plačajo neposredno na poti ali v hotelu
- teste in potrdila testiranj, ki so pogoj za vstop v ZAE in za povratek (PCR, hitri test, cepljenje ipd.)
- dodatne storitve, obroke in fakultativne izlete
- napitnine
- stroške osebne porabe (dodatni obroki, pijača, telefon, izleti, ogledi….)Doplačila v agenciji (pred potovanjem):
Paket izletov: 149,-EUR na osebo
- Burj Khalifa
- puščavski safari
- Dubai by Night
Burj Khalifa 49,-EUR na osebo
Puščavski safari 69,-EUR na osebo
Dubai by Night 39,-EUR na osebo
Dhow Cruise z večerjo 69,-EUR na osebo
Paket 5 x večerja (v hotelu - 3x v Ras Al Khaimah in 2 x v Dubaju) 114,-EUR na osebo                                      • 2 x večerja v Dubaju 50,-EUR na osebo
Paket 3 x all inclusive v Ras Al Khaimahu + 2 x večerja v Dubaju 139,-EUR na osebo
Paket 5* x večerja + Dhow Cruise z večerjo 164,-EUR na osebo
Paket 3 x all inclusive v Ras Al Khaimahu + 2 x večerja v Dubaju + Dhow Cruise z večerjo 199,-EUR na osebo
Celosten paket zavarovanja potovanja: od 68,-EUR na osebo
- Zavarovanje za primer odpovedi potovanja
- Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini
- Zavarovanje prtljage
Obvezno doplačilo na osebo, če oseba potuje sama
- Doplačilo za enoposteljno sobo: 289,-EUR
*Tisti, ki se odločijo za 5 x večerjo in vplačajo tudi puščavski safari, bodo na da puščavskega safarija imeli namesto večerje kosilo.

Doplačila na poti:
- Turistična pristojbina, ki se plača neposredno v hotelu v Dubaju 15AED na sobo/na noč (cca 3,6€)
- Napitnina 15 USD na osebo

Dokumenti potrebni za potovanje:
Za potovanje v ZAE potrebujete potni list, ki velja še vsaj 6 mesecev od dneva povratka. V kolikor imate v potnem listu izraelski žig, si uredite novi potni list. 

Pred odhodom v ZAE je potrebno izpolniti in natisniti obrazec, ki ga najdete na:  https://c.ekstatic.net/ecl/documents/dubai-health-declaration-form.pdf

Ob vstopu v ZAE si je potrebno na telefon naložiti aplikacijo COVID19 – DXB Smart Ap

Za vstop v ZAE je potreben negativen PCR test, ki ne sme biti starejši od 72 ur ob vstopu in mora biti opravljen v Sloveniji. Potrdilo mora vsebovati ime potnika (ime kot v potnem listu), ime in naslov laboratorija, vrsto testa (PCR test), datum in rezultat testa ter mora biti zapisano v angleškem ali arabskem jeziku. Potrdilo mora biti natisnjeno. Ob prihodu na letališče lahko od vas zahtevajo ponovno testiranje. Na rezultat testa počakate v hotelu. Potrebujete tudi zavarovanje z asistenco v tujini, ki krije tudi strošek Covida. 

Tudi ob povratku iz Dubaja v Evropo morajo državljani Republike Slovenije pred vkrcanjem na letalo ponovno opraviti PCR test na COVID-19. Test je samoplačniški in ga morate opraviti dva dneva pred nameravanim povratkom. V kolikor bi bil PCR test na COVID-19 pozitiven, se potniku ne dovoli vkrcanja na letalo in mora v emiratih ostati, nadaljnih 10 karantenskih dni oz. dokler rezultat PCR testa na Covid-19 ponovno ne bo negativen.

Aktualne informacije o prestopu mej najdete na:
https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/prehajanje-meja/ in https://www.gov.si/assets/ministrstva/MZZ/Dokumenti/konzularne-zadeve/oddelek-za-varstvo-interesov-slovencev/Pregled-veljavnih-mejnih-ukrepov-za-drzavljane.pdf

Za povratek v Slovenijo je potrebno izpolniti European Digital Passenger Locator Form (dPLF), ki omogoča lažje in hitrejše sledenje v primeru, da so potniki med potovanjem izpostavljeni osebi, okuženi s covidom-19 in ga najdete na: https://app.euplf.eu/#/.

Opomba
Kategorizacija hotelov ustreza uradni hotelski kategorizaciji države v katero se potuje in se lahko razlikuje od evropskih standardov. Potovanje ni primerno za osebe z omejeno mobilnostjo. Letališke pristojbine se lahko spremenijo. Končni znesek letaliških pristojbin je potrjen na dan izdaje letalskih vozovnic. Agencija si pridržuje pravico do spremembe cene v primeru tečajnih razlik večjih od 1,5%. Časi odhoda letal so navedeni po času leta, objavljenem ob rezervaciji letalskega prevoza in se lahko še spremenijo. Organizator si pridržuje pravico do spremembe vrstnega rega izvedbe programa v primeru spremembe letalskega prevoza, časa obratovanja znamenitosti, katere obiščemo ter vremenskih pogojev. Spremembe programa, hotelov in časa poleta letala niso predvidene, vendar si pridržujemo pravico do sprememb. Neveljavni dokumenti ali zavrnitev vstopne vize, ki so vzrok za odpoved potovanja, v nobenem primeru ne obvezujejo agencije Nikal d.o.o. ter se upoštevajo splošni pogoji potovanja v primeru odpovedi agencije Nikal d.o.o. . V primeru premalo prijavljenih potnikov, bodo potniki o odpovedi potovanja obveščeni najmanj 20 dni pred odhodom. Pri takšni odpovedi potovanja ima potnik pravico do povračila celotnega zneska potovanja (storitve vplačane pri Nikalu), kar izključuje dodatne storitve, vezane na to potovanje, vplačane v lastni režiji (npr. nakup letalske karte pri drugem ponudniku, vize…). Prosimo, da se o varnosti potovanja, dodatnih formalnostih, vizumskih informacijah glede na državo potovanja, pozanimate na uradni strani Ministrstva za zunanje zadeve RS na: http://www.mzz.gov.si/si/. Za potovanje v ZAE cepljenje ni obvezno. Več informacij najdete na: http://www.zdravinapot.si/destinacije/bliznji-vzhod/zdruzeni-arabski-emirati. Nakup lokalnih proizvodov in storitev med potovanjem na lastno odgovornost.

Prijave/rezervacije sprejemamo do zasedbe prostih mest.
V roku 7 dni od narejene rezervacije kupec vplača 25% vrednosti aranžmaja ter preostali del do 45 dni pred odhodom. Prijava na potovanje je potrjena šele s prejemom plačila avansa.

Minimalno število potnikov na termin: 16

Splošne pogoje najdete tukaj.

Predviden letalski prevoz:

15.-22.01.2022
ZAGREB – DUBAJ 1430 2300 – 5ur 30min
DUBAJ –ZAGREB 1015 1330 – 6ur 15min


Prevoznik: Fly Dubai


Informacije o državi: DUBAJ & ZAE

Združeni arabski emirati, ali na kratko ZAE, so z nafto bogata obmorska puščavska država na jugovzhodu Arabskega polotoka, ki na severu meji na Perzijski zaliv, na severovzhodu in vzhodu na Omanski zaliv in Oman, na jugu in zahodu pa na Saudsko Arabijo. Združeni arabski emirati so muslimanska država, v kateri zelo cenijo islamsko tradicijo, zato morajo turisti spoštovati njihovo tradicijo in pravila obnašanja. To je ena država, vendar ima vsak emirat svoja pravila in značilnosti. Glavno mesto ZAE je Abu Dhabi, ki je zelo konzervativno mesto, medtem ko je Dubaj bolj sproščen in svetovljanski. Ženske morajo biti na javnih mestih oblečene spodobno. To pomeni, da morajo imeti pokrita ramena in noge, spodnje perilo ne sme biti vidno. Kopalke se lahko nosi le na plažah ali na kopališčih. Za njih je velik greh poljubljanje in izkazovanje naklonjenosti v javnosti, enako velja za homoseksualnost. Preklinjanje je kaznivo. Fotografiranje lokalnega prebivalstva, zlasti žensk, lahko povzroči velike težave, zato se mu je boljše izogniti. V Združenih arabskih emiratih se alkohol lahko kupi samo v brezcarinskih prodajalnah. Nekateri hoteli in klubi strežejo alkoholne pijače. Na javnih mestih je uživanje alkoholnih pijač prepovedano. V emiratu Sharjah je alkohol popolnoma prepovedan, tako da v hotelih in restavracijah ne strežejo alkohola. Lahko pa alkohol pijete v hotelskih sobah. Pred vstopom v ZAE lahko v brezcarinskih prodajalnah kupite alkohol, vendar ne več kot 4 litre. Kajenje je dovoljeno v vseh restavracijah, barih in nočnih klubih, kjer strežejo alkohol. V času ramadana so čez dan zaprte vse restavracije. Odprejo se po sončnem zahodu. Tudi turisti, čez dan, v času ramadana ne bi smeli jesti, piti ali kaditi v javnih prostorih, razen v hotelih. Kot v ostalih muslimanskih državah je uporaba drog in drugih opiatov strogo prepovedana. Kazni za prekrške v zvezi z drogami (tudi minimalnih količin) so izredno visoke. Kazen za trgovanje z drogami je lahko tudi smrtna kazen.

Uradno ime: Združeni arabski emirati
Površina: 83600 km2
Prebivalstvo: cca. 8,3 milijonov
Glavno mesto: Abu Dhabi
Uradni jezik: arabski, vendar vsi govorijo tudi angleško
Religija: 96% muslimanov, 4% ostali
Čas v ZAE: srednjeevropski + 2ur (Slovenija 12:00 = ZAE 14:00)
Uradna valuta: UAE dirham (AED); 1€ = cca 4 AED (na dan 1.4.2015).V ZAE sprejemajo povsod samo dirhame (AED).

Javna prevozna sredstva: Vožnja s taxijem je draga. Vsi taxiji so moderni in klimatizirani. Dubaj in Abu Dabi sta dobro povezana s podzemno železnico. Cena vozovnice ni predraga. V ostalih Emiratih prevladujejo avtobusi. Pomembno: na javnih prevoznih sredstvih je prepovedano uživanje hrane in pijače.

Vreme: Dežela ima puščavsko podnebje z letno količino padavin od 100 do 200 mm. V Dubaju je povprečna temperatura januarja 23° C, julija pa 42° C. Poletja so vroča in vlažna. Sončno sevanje je veliko močnejše kot pri nas, zato je priporočljivo, da uporabljate kremo za sončenje z visokim faktorjem. Vedno imejte pri sebi vodo, sončna očala in klobuke.
Električna napetost: 220V, vendar je potreben adapter. Adapter si lahko sposodite tudi v hotelu (na voljo omejene količine).

Mobilna telefonija:
vsa omrežja v glavnem delujejo. Pred potovanjem pri svojem operaterju preverite cene storitev v državi v katero potujete in operaterje, pri katerih so klici najcenejši.

Oblačila in obutev: v arabskem svetu veljajo posebna pravila oblačenja, še posebej ob obisku mošej. Priporočamo, da s seboj vzamete naglavno ruto, katera je obvezna za ženske ob vstopu v mošejo. Nekateri hoteli v ZAE zahtevajo, da imajo moški pri večerji oblečene dolge hlače.

Hrana in pijača: Izbirate lahko med jedmi iz večine najpomembnejših nacionalnih kuhinj. Prevladuje arabska kuhinja. Najbolj priljubljena jed je piščanec na žaru, ki ga ponujajo v večini obcestnih bistrojev na prostem, zraven pa ponudijo khubz (arabsko različico kruha) ali humus. Od riževih jedi boste največkrat naleteli na biriyani, to je riž s piščancem, ribo ali jagnjetino. Tipične jedi: shawarme (kot kebab) in falafle (mesne kroglice) v sendvičih, ki so okusni in poceni. Voda ni pitna. Priporočamo, da pijete samo ustekleničeno vodo. Alkohol je na voljo samo v hotelskih restavracijah in barih s posebnim dovoljenjem. Restavracije izven hotela ne smejo streči alkoholnih pijač.

Trgovine so običajno odprte od 10 do 13 ure in od 16. do 22. ure. Nakupovalni centri so odprti od 10 do 22 ure (Dubai Mall do polnoči) brez prekinitve v tednu, razen ob petkih od 14 do 22 ure.

RAS AL KHAIMAH - Hampton by Hilton Marjan Island 4*
Hampton by Hilton Marjan Island_Front Elevation2
RKTMAHX_H2O Pool Bar
RKTMAHX_Lobby _ Reception
RKTMAHX_Flavors ADD
HbH
RKTMAHX_King Room with Island View
RKTMAHX_Standard Room Bathroom

Lokacija: ZAE / Ras Al Khaimah

Opis: Popolnoma nov hotel, odprt od junija 2021, se nahaja na prestižnem otoku Marjan v Ras Al Khaimah. Ob hotelu je 750m dolga plaža, kjer se lahko gostje hotela kopajo v cudovitih vodah Perzijskega zaliva. V hotelu je na voljo 515 sob, opremljenih s klimatsko napravo, TV z ravnim zaslonom, sušilcem za lase, hladilnikom, grelcem vode za pripravo caja ali kave, WiFi. Tu boste našli vse, kar potrebujete za zaslužen pocitek in sprostitev: cudovit neskoncen bazen, spa in fitnes ter restavracijo in bare z bogato ponudbo hrane in pijace.

Spletna stran:

https://www.hilton.com/en/hotels/rktmahx-hampton-marjan-island/

DUBAI - HAMPTON BY HILTON DUBAI AIRPORT 3*
2018-11-hamptons45076 (1)
Bazen
Coridor
Lobby
Bife
Restoran
Soba

Lokacija: ZAE / Dubaj 

 

Opis: Hampton By Hilton Dubai Airport je povsem nov sodoben hotel, odprt leta 2018, ki se nahaja v bližini mednarodnega letališca Dubaj. Lokacija hotela zagotavlja enostaven dostop do mestnih  znamenitosti in letališca. Toplo in sodobno opremljen hotel svojim gostom nudi bazen, fitnes, zajtrkovalnico, restavracijo, bar, prijetno hotelsko avlo. Sodobne sobe nudijo kopalnico, LCD TV, manjši hladilnik, grelnik vode za pripravo caja ali kave, Wi-Fi.

Spletna stran:  www.hilton.com/en/hotels/dxbhxhx-hampton-dubai-airport/

Tedenska vremenska prognoza:

 

booked.net  booked.net

Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021 Dubaj in oddih v Ras Al Khaimah 2021